torstai 14. helmikuuta 2013

Ystävänpäivä


Ihanaa Ystävänpäivää kaikille.

Me hankittiin eilen pikkumiehen kanssa tulppaaneja kotiin. Rakastan tätä tulppaaniaikaa, ne on kauniita ja niistä tulee kiva fiilis kotiin. Joko valkoisia tai sitten näitä hempukan vaaleanpunaisia.

Eilen me myös leivottiin. Tein ihan ensimmäistä kertaa näitä whoopies leivoksia. Ohje löytyy täältä.
Helppoja tehdä ja uskoisin että myös tosi hyviä... Niin, en maistanut itse ollenkaan. Tämä laihdutusoperaatio on siis käynnissä ja vähähiilarisella mennään. Kaikki tällaiset herkut pyrin viikolla jättämään pois jotta lauantaina voin vähän herkutella karkeilla.


Näitä leivoksia sitten meni ystäville. Kauniisti paketoituna... Kotiinkin jäi muutama, jotta saatiin juotua kahvit miehen kanssa (tälläkertaa tosin minä katsoin vesilasin kanssa vierestä). Meilläkin on vähän juhlapäivä. Ollaan tänään oltu miehen kanssa yhdessä 20 vuotta. Se on hurja pitkä aika ja sitä tuntee itsensä kyllä jo aika vanhaksi jos jonkun kanssa on noinkin kauan ollut yhdessä. Mutta teinareina sitä seurustelemaan on alettu joten kyllä niitä vuosia sitten on ehtinyt jo kertyä. Tänään tosiaan juhlistettiin asiaa näillä leivoksilla ja myöhemmin mennää sitten syömään kahdestaan.

kuva Pinterest


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti