sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Pullaa ja pulkkamäkeä

Tänään on ollut hurjan kiva päivä. Ollaan oltu koko perheen kera laskiaisriehassa. Mukana on ollut siis mummi ja pappa sekä siskoni perheineen. Tällaiset yhdessä vietetyt päivät ovat mielestäni ihan parhaita.

Aamulla laitoin heti herättyäni pullia uuniin. Tässä kohtaa hieman oikaisen ja käytän pakastepullia. Ne ovat maualtaan kyllä yllättävän hyviä joten kävivät tähän tarkoitukseen oikein hyvin. Hilloa ja kermavaahtoa väliin ja laskiaispullat ovat valmiit. Eikun tavarat kasaan ja menoksi...


Kaupunkiimme oli järjestetty meren rannalle laskiaisrieha jossa oli poniajelua, luistelua, hiihtoa, moottorikelkka-ajelua, makkaran paistoa, kuumailmapalloesitys ym. Kivasti järjestetty tapahtuma jossa oli kaikille kaikkea.


Mummi, siskoni ja pieni kummityttöni lähtivät moottorikelkka-ajelulle. Meidän pikkumiestä se ei muka kiinnostanut...


Meidän pikkumies ja mun kummityttö... Mua ihan sydämestä ottaa kun kulkevat usein käsi kädessä joka paikassa. Ovat niin suloisia yhdessä.



Nämä itsetehdyt laskiaispullat ja mummin kaakao maistuivat todella hyviltä. Kaikki pullat menivät, kotiin ei tarvinnut tuoda yhtään takaisin :)


Kuumailmapallo ei valitettavasti päässyt lentämään kun tuuli väärästä suunnasta mutta katsottavaa riitti silti niin pienille kuin isommillekin.


Pulkkamäessä mummi meni pikkumiehen ja kummityttöni kanssa. Kamera ikuisti kyllä sellaisia kuvia taas, voi sitä riemun määrää noiden pienten kasvoilla.


Masut täynnä pullaa ja makkaraa olikin hyvä lähteä jo kotiinpäin. Äiti aloitti oman pienen projektinsa kotona, saa nähdä mitä siitäkin tulee... Kuuluu joukkoon "ja siitä se ajatus sitten lähti". Tästä projektista lisää myöhemmin...

Mitäs teidän laskiasisunnuntaihin on kuulunut?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti