sunnuntai 24. helmikuuta 2013

H&M kevät/kesä

Meille kotiutui tällä viikolla poitsulle tilaamani kesävaatteet H&M:ltä. Vaatteet oli helppo tilata, otin saman setin mikä meillä on ollut 1v. kesällä, 2v. kesällä ja nyt sitten kesällä kun poika on 3v.


Collegeshortsit ovat mökillä erittäin kivat, siellä kun poika tekee "hommia", rakentaa ja remontoi niin eipä ainakaan kiristä mistään. Värit ovat tänä kesänä aika kirkkaat, ei ehkä ihan mun juttu mutta kivat silti ja eipähän poika mene niin helposti hukkaan kun on kirkkaan väriset shortsit jalassa (no eipä se ikinä hukkaan oo kyl mennykkään :) Huppareita meillä käytetään kesäisin paljon. Ne on käteviä kun lähdetään pyöräilemään, puistoilemaan tai ylipäätään kun jotain pitkähihaista on hyvä olla mukana.




Puuvillashortseista tykkään myös kovasti. Siistimmät shortsit mutta myös erittäin mukavat jalassa, näillä on myös helppo leikkiä. Yhdet ruudulliset meillä on aina ja sitten yksiväriset. Veikkaan että viime vuodenkin vastaavat mahtuvat vielä päälle joten näitä on hyvä valikoima sitten kesää varten. Näiden shortsien kanssa sopivat pikeepaidat, niitä on myös eri väreissä.



Nämä kangaskengät olen myös todennut olevan hinta-laatusuhteeltaan erittäin hyvät. Näitä voisi olla vielä muissakin väreissä mutta meille valikoitui nämä.


Kun näin tämän maihinnousutakin tiesin heti että se on tilattava, haluaisin itsellenikin samanlaisen. Väri ja tyyli on niin mua (ja toivottavasti siis poikaakin). Erittäin kiva malli ja tää menee jo keväällä aina pitkälle syksyyn. Tähän kiva kaulahuivi ja pipo, ai että. Mä tykkään :)

Mitäs tykkäätte? Onko teillä jotain tiettyä mitä H&M:ltä tarttuu mukaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti