sunnuntai 4. elokuuta 2013

Omenapiirakkaa

Viime viikko oli töissä kiireinen ja tekemistä oli vaikka kuinka. Sama juttu jatkui kotona ja yöunet jäivät kohtalaisen lyhyiksi. Jossain vaiheessa ihmettelinkin että aika hyvin jaksan pienilläkin yöunilla. Perjantaina se sitten kostautui... Oltiin ruokakaupassa töitten jälkeen ja yhtäkkiä oli kuin halolla olis joku päähän lyöny, olin VÄSYNYT. Siis todella väsynyt. Kotona leivoin vielä omenapiirakan mökkiviikonloppua varten ja kun sen sain uunista ajattelin että istun alas ihan hetkeksi. Klo oli 19.30. Heräsin nojatuolilta klo 00.00. Huomiset työvaatteet katsomatta, pyykkiä olis pitänyt vielä pestä, onko lapsi käynyt iltapesulla jne. No mies oli tietenkin hoitanut poitsun iltatoimet ja mä siirryin sitten vaan yläkertaan jatkamaan unia. Oli kyllä seuraavana aamuna huomattavasti virkeämpi olo, olin ehtinyt nukkua 12h yöunet vaikka normi työaamu olikin.


Lauantain töiden jälkeen suunnattiin siis taas mökille ja tämän näköisen omenapiirakan otin mukaani. Tämä on todella hyvää. Ohjeen sain joskus poitsun hoitotädiltä ja laitan sen tännekin myöhemmin. Tätä tulee varmasti tehtyä usein syksyn aikana.


Niin kaunista lauantai-iltaa kuin nyt oli ei olla tänä kesänä vielä koettu. Lämmintä ja täysin tyyni meri. Suomen kesä on vaan niin kaunis ettei sille oikein löydy edes sanoja.


Syötiin taas hyvin (onkohan joskus mökillä syöty huonosti, tuskin...) ja illemmalla vielä käristettiin makkaraa. Mulla on nyt jo näitä kesäiltoja ikävä kun ajattelee miten pitkä talvi sieltä on taas tulossa...



Mummikin oli leiponut marjapiirakkaa oman pihan marjoista joten kyllä meidän kelpasi. Nyt on masut täynnä omenapiirakkaa ja marjapiirakkaa...

Ensi viikolla pidän taas vähän kesälomaa. Mun pitää monta kertaa oikein muistuttaa itseäni että nyt alkoi loma. Huomaan monta kertaa miettiväni että mitä ensi viikolla töissä täytyisi tehdä ja sitten muistan että ai niin, se olis loma nyt :)

Ohjelmassa olisi ainakin Särkänniemi ja jotain muutakin voisi keksiä. Tosin kotona olis niin paljon hommia ja maalaamista ja vaikka mitä että kuluu se aika kyllä täälläkin. Ja ensi viikolla tapahtuu jotain suuren suurta. Nimittäin mun vuosien unelma ehkä alkaa toteutumaan... Mutta siitä lisää ensi viikolla :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti