sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Mökillä (taas)

Olen kärsinyt loppulomani ajan kovasta pääsärystä ja se vaan vie voimat ihan täysin. Lauantaina luulin jo hetken etten pysty edes mökille lähtemään mutta onneksi se sitten helpottui illan mittaan. Päänsärky/migreeni on jotain niin kamalaa, mulla tekee puhuminenkin pahaa ja tuntuu että kaikki liikkeetkin on kuin hidastetusta elokuvasta...

Mutta tosiaan onneksi olotila helpottui sillä meillä oli mökillä vähän enemmänkin noita pikkuisia... Nimittäin kummityttöni tuli mökkeilemään myös meidän kanssa. 



Lähdimme mummin kanssa mustikoita poimimaan ja neiti A poimi niitä myös erittäin reippaasti. Mustikat menivät tosin suoraan omaan suuhun :)


Illemmalla me pidettiin juoksukilpailut mökkitiellä ja voi sitä kirkumista ja nauramista mikä tosta kaksikosta kuului. Ja aina välillä piti pysähtyä halimaan. Ovat suloistakin suloisempia kun usein halailevat toisiaan ja aina kävelevät käsi kädessä kun jossain olemme.
Juoksukilpailu teki tehtävänsä, molemmat nukahtivat todella aikaisin ja meillä olikin rauhallinen loppuilta. Saunottiin vasta klo 23 paikkeilla ja lilluttiin vielä paljussa sen jälkeen. Oli ihan mielettömän hieno kesäyö.



Sunnuntaina syötiin aurinkoisessa säässä aamupalaa kun yhtäkkiä mereltä alkoi lähestyä erittäin sankka sumu. Se saavutti meidätkin ja hetkeksi tuli todella kylmä. Tunnin sisällä sumu hälveni ja taas oli lämmintä ja aurinkoista.



Perinteinen retki kalasatamaan. Ja taas kiviä heittämään, miten se voikaan olla niin kivaa?




Välipalaksi marjoja... Laitoin mukin pohjalla digestivekeksin murennettuna ja siihen päälle vaniljakastiketta. Päälle vain mustikkaa, vadelmaa ja mansikoita. Tää on just tälläinen mökille sopiva tarjottava. Ei paljon helpompaa vois olla ja ihan täydellinen tarjottava vaikka yllätysvieraille.

Mä en voi käsittää että nyt alkaa olla jo loppukesä käsillä. Miten se menikään niin nopeasti? Onhan tässä tietenkin paljon vielä jäljellä ja lomaakin olisi vielä tiedossa joten ei kai tässä vielä hätää ole... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti