sunnuntai 11. elokuuta 2013

Erilainen viikonloppu

Tänä viikonloppuna olimmekin ihan vain kotona ensimmäistä kertaa sitten toukokuun. Päätimme pitää väliviikonlopun mökkeilystä kun kotonakin oli kovasti kaikkea puuhaa. Lauantaina kuitenkin mietin että jospa tekisin jotain herkkua ja kutsutaan lähimpiä illemmalla vähän herkuttelemaan...


Tällaisen sitten tein. Marenkirahkakakku. Tämän teen aina kerran kesässä. Jonkinnäköinen perinne sekin. Käytin valmiita marenkilevyjä, väliin mustikkarahkaa, päälle kermavaahtoa, mustikoita, vadelmia ja halvaa. Ei taas paljon yksinkertaisempi voi olla. Mutta hyvää, erittäin hyvää!



Lauantaina löysimme myös pitkään hakusessa olleet puutarhavalot. Olen etsinyt kyseisiä valoja monesta paikkaa, mm. Kodin Ykkönen ja Clas Ohlson näitä myyvät mutta ne eivät olleet ihan sitä mitä etsin.
Täydelliset löytyivät sitten paikallisesta sähköliikkeestä, olisi pitänyt heti ymmärtää sinne mennä.


Valaisevat tosi kauniisti ja sopivat vanhaan pihaan. Tykkään kovasti. Saavat nyt olla meidän pihalla hetken mutta sitten vien mökille ne. Pääsevät luomaan tunnelmaa Venetsialaisina...


Arvatkaas mitä tämä nyytti sisältää? Siskoni toi illalla mukanansa itse leipomat valkosuklaa-mansikkakeksit. Jo pelkkä tuoksu kertoi sen että kaloreita ei olla säästelty... Nämä olivat parhaimmat piparit mitä olen ikinä syönyt. Näitäkin tarvitsee syksyn aikana tehdä joten reseptiä tulee varmasti myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti