tiistai 15. tammikuuta 2013

Pikkumiehen talvivaatetus

Olen suosinut pikkumiehellä Ticket to Heavenin talvivaatteita. Kertaakaan ei ole tarvinnut pettyä, poika on pysynyt lämpimänä ja kuivana. Koskaan ei ole vesi tullut läpi vaikka olisi millaisessa loskasäässä oltu tuntikausia. Paljon olen niin talvi- kuin välikausivaatetta huutanut Huuto.netistä ja monesti käytetyt vaatteet ovat olleet kuin uusia. Joten näitä pystyy kierrättämäänkin pitkään, mikä on hyvä juttu.




Tänä vuonna kokeiltiin Polarn O. Pyretin talvivaatteita. Ja tosi tyytyväinen olen ollut myös näihin. Tosin hiukan jäi harmittamaan tuo koko. Kuvassa oleva sininen talvitakki on kokoa 98 cm ja se on todella reilu. Hankin myös talvihaalarit samaa kokoa mutta ne olivat muutaman käyttökerran jälkeen selvästi niin naftit että
niissä ei varmaan ollut hyvä kyykistellä ja leikkiä. Niiden tilalle piti siis hankkia uudet.


Sen lisäksi että talvivaatteet täytyy tietenkin pitää pikkuinen lämpimänä niin itselle "tärkeä" asia on että vaatteet ovat yksiväriset. En tiedä mikä juttu siinä on mutta raidat ja ruudut ja kuviot ei oo mun juttu... Ja Ticketiltä ja Popilta löytyy kivasti näitä yksivärisiä :)

Tänään ollaan oltu porukalla tekemässä pitkä kävelylenkki, syötetty sorsia ja lopuksi käyty juomassa lämpimät kaakaot.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti