lauantai 19. tammikuuta 2013

Luottokorut

Jämähdän yleensä käyttämään samoja koruja aika pitkäänkin. Ne suosikit vaan on hyvät ja turvalliset.
Koruni ovat pääasiassa hopeiset vaikka tuo kultainen kovasti himotuttaa. Seuraavaksi hankintalistalla onkin jotain kultaista...


Nuo keskimmäiset korvikset ovat Marc by Marc Jacobsin kuin myös tuo Classic Turnlock Katie rannekoru. Yksinkertaiset ja simppelit. Niistä tykkään. Vasemmat Snön korvikset ovat myös arjen suosikit.


Ranteessa myös aina tuo Espritin jo muutamia vuosia vanha kello. Siitä tykkään myös kovasti mutta seuraava kello tulee olemaan kultainen ja isompi. Eipä ole siis vaikea arvata että se luultavasti on Korsin kello. Korsin kello on erittäin suosittu bloggaajien keskuudessa. Itsellekin se on sitä kautta tutuksi tullut mutta muotoilu on sellainen mikä itseä miellyttää. Minulle eivät pienet ja hempeät korut sovi.


Marc by Marc Jacobsin korut tilasin Shopbopilta. Tilaaminen kävi erittäin sujuvasti, tullit lisättiin hintaan automaattisesti ja toimitus kotiovelle (tai tässä tapauksessa suoraan töihini) kävi kolmen vuorokauden sisällä tilaamisesta. 


Kaulakoru joka on pidempää mallia olen aikoinani hankkinut O.I.S.:sta. Simppeli ja sopii työkäyttöön oikein hyvin.


Töistä kotiin päästyäni kaikki korut (vihkisormusta lukuunottamatta) lähtevät. Kotona en osaa koruja pitää, ne lähinnä vaan ahdistavat mutta töissä taas tulee tunne että  jotain puuttuu jos jotain olen vahingossa unohtanut.

Mitä suosikkeja teiltä löytyy? Kultaista vai hopeaa?

 <a href="http://www.bloglovin.com/blog/4605289/?claim=8k23hnunzmu">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

2 kommenttia:

  1. Ihania koruja! Korvikset superihania :) Mulla on sama kello hankintalistalla! Kelloja kyllä löytyy montakin, mutta ei yhtään kultaista...

    VastaaPoista