lauantai 26. tammikuuta 2013

Pienen miehen oma päivä

Meillä oli viikolla poikkeuksellisesti sekä minulla ja miehellä vapaapäivä. Mietittiin etukäteen että olisi kiva tehdä jotain erikoista kun kerran kaikki ollaan vapaalla. Mitään ihmeellistä ei tullut mieleen joten annettiin pikkumiehen päättää mitä tehdään. Ja onneksi annettiin poitsulle vapaat kädet, meillä oli hurjan kiva päivä :)


Pojalla oli selvät sävelet siitä mitä kivaan päivään sisältyy ja se ensimmäinen oli luistelu. Ei olla tänä vuonna vielä luistilla käyty mutta sehän sujui jo huomattavasti paremmin kuin viime talvena. Poika halusi mailan ja pallon mukaan ja olisi halunnut mennä heti niiden kanssa jäälle, ei ihan ymmärtänyt että ei se ole ihan niin helppoa. Onneksi tuolla jäällä oli nuo tuollaiset apuvälineet pienille luistelijoille, sen avulla on hyvä harjoitella.


Maila ja pallo kiinnosti kuitenkin niin paljon että tuo apuväline jätettiin pian ja iskän kädestä pitäen pieni pelaaminen onnistui. Lapsen riemua on niin ilo katsella :)


Seuraava etappi oli kirjasto. Ollaan siellä nyt muutamia kertoja käyty ja ihan harmittaa kun siellä ei ole ennen lasta tullut käytyä, meillä on todella hieno ja suht uusi kirjasto kaupungissamme. No siellä luettiin muutamat kirjat, iskäkin löysi itselleen lukemista ja pikkumies kokosi vielä kaikki palapelit mitä löysi.


Yhden kirjan aina lainaamme mukaan ja sen poika kantoi huolella kotiin asti. Yksi paikka oli vielä pojan listalla ja se oli ehkä se mieluisin...


... nimittäin paikallinen lasten sisäleikkipaikka. Sielläkään ei kovin usein käydä kun minusta poika on vielä sen verran pieni että jos siellä on paljon lapsia niin pelkään että poitsu jää muiden jalkoihin ja loukkaa. Mutta silloin kun käydään niin se onkin sitten kuulemma ihan huippuhauskaa.

Illalla vielä nukkumaanmennessä kysyin millainen päivä oli ja vastaus kuului: ihana päivä! Mun murunen <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti