torstai 10. tammikuuta 2013

Joulumuistoja

Jokaisella perheellä on ne omat jouluperinteet, niin myös meillä. Samalla kaavalla mennään vuodesta toiseen, mikään ei muutu mutta minkään ei kuulukkaan muuttua. Joulu on juuri niin ihana juuri sellaisena kuin meillä on.
Se kaikista tärkein ihan ehdottomasti on yhdessäolo. Saman katon alla on vanhemmat, sisarukset, isovanhemmat, tädit, serkut, hyvää ruokaa ja nimenomaan sitä yhdessäoloa. Kaikki se kiire ja stressi niin töissä kuin kotona olikin kaiken sen arvoista.


Perinteisesti vietämme joulua vanhempieni luona. Ainoa iso muutos viime vuosiin on se että nyt jaloissa pyörii kaksi pikkuista, meidän pikkumies ja siskoni pieni neiti. Joulusta on tullut siis vieläkin erityisempi noiden pienten ansiosta.


Paljon hyvää ruokaa ja lahjojakin joka vuosi on paljon. Vaikka "sovitaan" että ei tänä jouluna niin silti kuusen alla niitä on vino pino. Tosin nyt kun noi pikkuiset on mukana kuvioissa niin lahjojen määrä tuskin tulee olemaan laskusuunnassa :)


Kello lähentelee puoltä yötä kun omaan kotiin lähdemme, väsyneinä mutta täynnä joulumieltä. Joulupäivä ollaankin kotona pyjama päällä, syödään suklaata ja nautitaan kiireettömyydestä.


Olisi kiva kuulla muiden jouluperinteistä...

1 kommentti:

  1. Sulle olisi haaste :)
    http://elinainen.blogspot.fi/2013/01/haaste.html

    VastaaPoista