torstai 24. tammikuuta 2013

Marja Entrich

Olen käyttänyt näitä tuotteita ihonhoidossa ja puhdistuksessa varmaan 10-15 vuotta. Iltaisin pesen meikit pois Marja Entrichin auringonkukkaöljyllä. Muistan ihan ensimmäisen kerran kun tätä käytin niin tuntui todella epämukavalta hieroa öljyä kasvoihin mutta kun siihen tottui niin muuta en ole enää käyttänyt. Öljyllä todella lähtee kaikki meikki pois, myös silmämeikki joten pärjään vain yhdellä puhdistustuotteella.


Minulla on rasvainen mutta pintakuiva iho ja talvisin iho helposti hilseili kuivuuttaan vaikka miten yritti kosteuttaa. Tämä oli minulle talvisin todella suuri ongelma. Kokeilin monet eri kosteusvoiteet mutta apua en löytänyt.


Nyt en ole tuosta ongelmasta kärsinyt enää vuosiin. Kasvoilla käytän kosteusvoiteena avokadobalsamia. Erittäin kevyt, hyvin imeytyvä ja KOSTEUTTAA. Meikin alla täydellinen. Käytän tätä aamuin illoin. Yöksi vielä käytän huulilla tuota aurinkopuikkoa eikä ole huulten rohtumisessakaan ongelmia enää ollut.

Tuotteiden huono puoli on hinta eli kovin tyyriitä ovat mutta toisaalta taas kestävät kauan käytössä. Puhdistusöljy ja kosteusvoide kestävät jokapäiväisessä käytössä noin puoli vuotta.

Tykkään purkeista ja purnukoista ja mielelläni kokeilen kaikkea uutta mutta nämä tuotteet on ja pysyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti