lauantai 4. tammikuuta 2014

Joulun jälkeen

Taas viikonloppu. Ja vielä pitkä sellainen. Täähän on yhtä lomailua vaan... Tekee kyllä oikeesti hyvää jouluhässäkän jälkeen. Tuntuu kyllä ihmeelliseltä edelleen kun voi vaan olla, eikä tarvitse stressata lahjoista ja leipomisesta ja tekemättömistä töistä...


Tänään laitettiin koko porukka jo yöppärit päälle hyvissä ajoin ja ollaan vaan pötkötelty sohvalla ja katsottu telkkua (ja leikitty legoilla). Jalassa siskolta joululahjaksi saamani Uggin tossut ♥.  Tulee tässä huusollissa kyllä käyttöön. Vanhassa talossa kun pakkaa helposti olemaan kylmät lattiat ja meidän talo ei ole poikkeus. 



Poika leikkii jouluna saamillaan legoilla. On muuten sellainen legomestari että ei ole tosikaan. Legoja onkin jo kertynyt aikamoinen kasa mutta niillä myös leikitään JOKA IKINEN päivä. Nyt jouluksi poika sai ensimmäisen kerran näitä pieniä legoja ja äiti oli erittäin innostunut kun pääsi kokoamaan niitä. Olen nimittäin itse ollut pienenä myös legofani ja mummilan vintillä on vielä minun omat legorakennukset. On huvilaa ja sairaalaa ja palolaitosta. Siellä ne on 30 vuotta odottaneet seuraavaa käyttäjää. Odotan kyllä että poitsu hiukan tuosta vielä kasvaa ennenkuin saa ne äidin aarteet.


  
Ylläoleva huivi oli todella iso yllätys jouluna. Olimme nimittäin siskoni kanssa hankkineet tuon Mulberryn huivin äidillemme joululahjaksi. Olen siitä myös itse haaveillut todella kauan ja paljon siitä miehellenikin puhunut (olettaen että menee toisesta korvasta samantien ulos, kiinnostus varmaan nolla). Huivia paketoidessani vielä itsekseni höpötin etten varmaan koskaan saa itselleni tälläistä. Jouluna sitten olikin iiisooo yllätys kun paketista paljastui myös minulle tälläinen. Mies oli siis kuunnellut ja siskoni avustuksella oli minulle tälläisen saanut hankittua ♥. 

Kiitos vielä tätäkin kautta kaikille aivan ihanista lahjoista, niistä kaikista on iloa vielä pitkään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti