tiistai 14. tammikuuta 2014

Vapaapäivä

Tänään on ollut pitkästä aikaa arkivapaa ja miten paljon silloin saakaan tehtyä. Voi nukkua pitkään (eli klo 9:än), hoitaa tekemättömiä töitä, siivota, tehdä hyvää ruokaa eikä kello siltikään ole vielä paljon. Ja toi pikkumies on siinä mukana koko päivän touhuissa. Mikäs sen parempaa...

Tänään tosiaan kun sain siivottua niin laitoin esille uusimman kirpparilöytöni, nimittäin tämän ihanan Arabian kulhon. Tässä vaan on sitä jotain... Mun silmään niin kaunis.



Kaupasta tuli vielä hankittua tulppaanikimppu. Näin tulppaaniaikaan mulla on aina kotona tulppaaneja. Siinä on yksinkertaisuudessaan kaunis kukka.


Tänään on joka huoneessa tuli pesässä sillä meillä on pakkasista johtuen KYLMÄ. Miehellä on kahdet villasukat päällekkäin ja mulla on kunnon tossut. Poitsu on niin lämminverinen että ei kuulemma tarvitse mitään. Nyt poitsu ja mies makaavat tuossa välihuoneen lattialla pesän edessä. Siinä on kuulemma ihanan lämmintä. Mä tykkään kyllä tälläisestä vanhan talon tunnelmasta vaikka välillä tuntuu että nenä jäätyy päähän :)




Tälläiselle kotihiirelle tälläinen vapaapäivä vaan kotona ollen on kyllä aivan parasta. Välillä tietenkin täytyy päästä vähän tuulettumaan ja viime viikonloppuna kävikin sitten niin. Miehellä oli tosiaan syntymäpäivät ja tasaluvun johdosta häntä odottikin pieni yllätys. Mies luuli että menemme vain syömään mutta minullapas oli muita suunnitelmia :) Illan kuvioihin kuului ihania vieraita, kyyditystä jenkkirekalla, aivan mahtava illallinen ja erittäin hauska loppuilta/yö. Kiitokset vielä mukana olleille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti