sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Suloisista suloisimmat

Viikonloppu on taas mennyt yhdessä hujauksessa eikä mitään ihmeellistä oikein ole ehtinyt edes tekemäänkään. Sen verran tänään kyllä ulkoiltiin kameran kanssa että saatiin pikkuisista kuvia (ja ihania kuvia saatiinkin).


Kummitytöstämme on kasvanut jo iso tytön tyllerö ja hän on kyllä suloisista suloisin. Niin kiltti mutta tomera tyttö :) Kovin nätisti molemmat poseerasivat vaikka välillä piti turvautua lahjontaan :)


Kuvia on vielä vaikka kuinka joten tämä ilta meneekin kuvien käsittelyssä.

 Hetki sitten katsottiin miehen kanssa lomamatkoja ja meidän matka on nyt sitten varattu. Me lähdemme toukokuun alussa Turkkiin. Samaan paikkaan toistamiseen. Tavallaan ehkä tyhmää uudestaan mennä samaan paikkaan kun noita kohteita nyt riittää mutta emme lähde etsimään muuta kuin lämpöä ja yhdessäoloa ja kun paikan hyväksi tiedämme niin miksikäs ei... Hotelli on vielä ihan unelma, aivan ihanat altaat ja lastenaltaassa vielä hienon hieno liukumäki. Tämä oli pojan ainoa kriteeri eli sellainen piti löytyä. Lisäksi hotelli on aivan rannalla ja hotellilla on oma vesipuisto. Eiköhän me viihdytä hyvin siellä :)

2 kommenttia:

  1. Turkki on ihana paikka! Jo silloin ku me lapsettomina kävimme, paikasta huokui lapsiystävällisyys!
    Mekin olemma haaveileet aina välillä irtiottoa arjesta ja Turkki houkuttaisi kovasti! Se on paikka, johon haluisin viedä Lewinskin lomalle! Oi, nyt palautuu Turkin lämpöisyys mieleen...
    Ehkäpä mekin vielä jonain päivänä pääsemme lomalle!:)

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia <3
    Kovasti haluan itsekin johonkin lähteä :) Saas nähdä millon ja minne mennään :D Vielä ei olla mitään varattu :)

    VastaaPoista