sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Vaahtokarkkeja

Lauantaina työpäivän jälkeen meidän auton nokka suunnisti taas kohti mökkiä. Työpäivät voivat olla välillä aika stressaavia ja kiireisiä mutta se on kumma juttu kun mökille pääsee niin kaikki unohtuu. Siellä saa nollattua itsensä ihan täysin.


Mökillä minä pistin ensitöikseni saunan lämpiämään. Saunan lämmitys on yleensä mieheni tai isäni vastuulla mutta kerran ajattelin että miksen minäkin sitä voisi lämmittää. Nyt on pari viimeistä kertaa saunan pesä lämmennyt minun toimesta ja hyvin onkin lämmennyt :)


Tänä viikonloppuna mummi valmisti salaatin, erittäin hyvän sellaisen. Kaalia, pähkinöitä, appelsiinia, siemeniä, fetaa ja tomaattia. Erittäin raikas ja hyvä.


Ostin laivalta itselleni uuden essie-kynsilakan. Aivan täydellinen kesäinen sävy. Tein tällä mummille kynsihuollon.


Mulla on tapana väsätä usein mustikkapiirakkaa mökillä. Mökin ympärillä sitä kasvaa runsaasti, ei toki vielä joten nyt turvauduttiin mummin pakastemustikoihin. Mökkiin sisälle tulee aivan mahtava mustikkapiirakan tuoksu ja tätä on sitten kiva iltakahvin kanssa nauttia.


Joskus talvella ostin Clas Ohlsonilta tälläisen korin jossa voi polttaa puita. Hinta huimat 9,90. Näin jo silloin silmissäni kuinka tässä olisi kiva grillata vaahtokarkkeja. Tänä viikonloppuna sitten testattiin...


... ja aivan täydellisiä tuli, nams.



Sunnuntaina aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja me tehtiin piknik meidän kävelyretken yhteydessä ja otettiin vaan rennosti. Ja kuten yleensä erittäin haikein mielin mökiltä taas kotiin lähdettiin...

Kuvat Nikon D7000 ja Nikkor 35mm 1.8G

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti