sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Pitkästä aikaa

Blogitauko venähti hieman pitkäksi syystä että tuntui ettei ollut aikaa eikä oikein inspiraatiota. Nyt kesän tullessa tuntuu että jaksaa taas paremmin ja kuviakin tulee tietenkin otettua ihan eri tahtiin kuin talvella.

Viimeisen blogipäivityksen jälkeen on tapahtunut kaikennäköistä, on sairasteltu (jopa minä ja minä en ole oikeastaan ikinä sairas) ja lomailtukkin koko porukka yhdessä. Pikkumiehellä ensimmäinen lomamatka etelän aurinkoon... Siitä kirjoittelen vielä myöhemmin lisää.


Näin kesällä meidän vapaa-ajan viikonloppuisin täyttää mökkeily. Mökki on meille kaikille rakas paikka ja sinne suunnataankin aina viikon päätteeksi mummin ja pappan kera. Mökin arvostus on ainakin mulla noussut huippuunsa juuri tuon pikkumiehen jälkeen. On aivan mieletön ilo seurata toisen seikkailua luonnon keskellä ja mahdollisuutta olla aamusta iltaan ulkona.


Tänä viikonloppuna mökille suunnattiin vasta sunnuntaina koska lauantaina sateli koko päivän. Sunnuntaina sitten saatiinkin nauttia sellaisista helteistä, että huh. Tähän alkaa jo ihan tottumaan että on näin lämmintä ja mahtava sää että pelkään kovasti koska ne kylmät kelit saapuvat. Sitten ei ole hauskaa, ei...


Mökki sijaitsee meren rannalla ja vesi on tietenkin vielä aivan jäätävää. Ei toki mummin mielestä joka käy ympäri vuoden meressä uimassa :) Poitsu kahlaili jonkin verran, minä kävin polvia myöten kokeilemassa mutta oli niin kylmää että oikein sattui. Jos sitten perinteisesti elokuussa uskallaudun veteen ensimmäisin kerran :)


Sunnuntai-iltana tulee aina niin kaihoisa olo kun kotiin lähdetään. Millään ei malttaisi... Mutta onneksi pääsee pian uudestaan.


Huomenna alkaa arki ja sitten juhlitaankin mummin synttäreitä ja siskoni kanssa hoidamme tarjoilupuolen. Tehtiin samanlainen tarjoilu yksissä toisissa pippaloissa tällä viikolla ja se sai kovasti kehuja joten toivottavasti kelpaa tälläkin kertaa. Kuvia synttärijuhlista siis tulossa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti