sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Rento sunnuntai

Se olis jälleen mökkiviikonloppu takana... Eipä mun postaukset taida tänä kesänä muusta koostuakkaan :)
Ei tehty mitään ihmeellistä mutta silti oli niin kivaa. Lauantaina siskoni tuli perheineen saunomaan ja meidän pikkumies sai samalla leikkiseuraa kummitytöstäni. On ihanaa että heillä ei ole suurempaa ikäeroa,  yhdessä viipottavat menemään ja kulkevat käsi kädessä. Ovat aivan suloisia...


Sunnuntaina olikin vähän erilainen päivä kun meidän iskä joutui töihin. Herättiin klo 04.20 ja keiteltiin kahvit ja mä tein aamupalasämpylät. Siitä se iskä sitten läksi töihin ja mä menin pojan viereen takaisin nukkumaan. Vietettiin päivä mummin ja pappan kanssa ja puuhasteltiin kaikennäköistä ja käytiin vähän kävelyllä.


Ostin facebookin kautta pojalle pyörän mökkikäyttöön. Löydettiin oikein kelpo kulkuväline ja maksoikin vaan 20,- Me tehdään mökillä paljon kävelylenkkejä ja viime kesänä kulki vielä rattaat mukana kun kuitenkin jossain vaiheessa poitsu ei jaksanut enää kävellä. Nyt poika on niin iso ettei rattaita enää tarvita ja sitten tulikin mieleen että pyörällä poika jaksaa painaa pitkiäkin matkoja.


Sitten tosiaan löytyi tällainen menopeli - ihan täydellinen meille. Koriin saa pienet eväätkin mukaan :)



Tällaisissa maisemissa me mökillä käppäillään. Ei voi sanoa muuta kuin että kyllä suomen kesä on kaunis. Voitteko muuten kuvitella että Juhannus on parin viikon päästä? Ihan uskomatonta... Saa jo pikkuhiljaa alkaa suunnittelemaan juhannusruokia ja juhannuslahjoja... Kyllä, juhannuslahjoja. Tämä perinne on äidiltäni, joka juhannus kaikki saavat pienen juhannuslahjan. Ja täytyyhän perinteistä kiinni pitää :)


Nyt vielä tätä perinteistä sunnuntai-iltaa mökkeilyn jälkeen eli pyykkikone laulaa ja tavaroiden purkamista.

Asiasta kukkaruukkuun, jos jollain olisi heittää jotain ideoita kivoista kesälomakohteista jotka sopisi 3-vuotiaalle niin mielelläni niitä ottaisin vastaan. Särkänniemi on meidän ehdoton ykkönen ja siellä käydään joka kesä mutta nyt olisi jokin toinen kohde vielä hakusessa...

1 kommentti:

  1. Junamatkalla Tokiosta Kobeen oli kiva katsella ottamiasi hienoja kuvia Suomen suvesta....

    VastaaPoista