maanantai 23. joulukuuta 2013

Tähän asti selvitty...


Nyt on vähän hassu tunne kun "pahin" on ohi. Töissä selvittiin hienosti tää joulu. Vaikka tosiaan on ollut todella kiirettä ja välillä ollaan tiuskittu toisillemme niin on meillä hauskaakin ollut. Meillä on ihan superhyvä porukka töissä joka tietysti auttaa siinä jaksamisessa. Ihan sellainen voittaja olo kyllä on ja nyt on sitten aika keskittyä vain perheeseen.

Huomasin tuossa pikkumiehessä että ihme känkkäränkkää ollut nyt todella useasti. Luulen kyllä että se on seuraamusta siitä että olen ollut paljon kotoa pois ja kun kotona olen ollut niin sitten olen leiponut tai askarrellut tai paketoinut tai tehnyt muuta jouluun liittyvää. Ja kun poika on pyytänyt mua johonkin leikkiin niin vastaus on ollut aina "Äiti ei nyt ehdi". Ihan hirveä olo mutta eiköhän nyt sitten ole aika hyvittää sitä poissaoloani. 

Mutta tosiaan, tänään kun töistä kotiin tulin oli koko huusolli siivottu. Itse leivoin vielä valkosuklaajuustokakun mummilaan viemisiksi ja hieman vielä paketoin ja katsoin huomiset vaatteet valmiiksi. Äsken saunottiin ja nyt vaan voin olla, hassu tunne... Nyt vaan odotellaan huomista... Ihana Joulu, täällä ollaan valmiina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti