sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Joulukoristeet taikataikinasta

Olen tehnyt töissä nyt pitkää päivää ja yhdellä sanalla voin sanoa että on ollut KIIRE. Jestas sentään, pää kolmantena jalkana menty eteenpäin ja kolmea asiaa tehdään samanaikaisesti. Meillä on töissä aina joulun aikaan kova kiire ja tosiaan tämäkään vuosi ei tuonut poikkeusta. Onneksi itsellä lahja-asiat ovat 90% kunnossa, vähän olisi vielä leivottavaa ja askartelemista. Mutta yön pikkutunteina ehtii vielä onneksi paljon :)

Lauantaina lähdin kotiin jo kello hyvissä ajoin koska meillä oli poitsun kanssa vähän hommia... Nimittäin me teimme taikataikinasta joulukoristeita kuuseen. Olin jonkun aikaa jo miettinyt että tänä vuonna joulukuuseen tarvittaisiin jotain uusia koristeita. Sattuneesta syystä en ole paljon kauppoihin ehtinyt ja ajattelinkin että sitten pärjätään vanhoilla koristeilla. Siskoni sitten löysi eräästä blogista ihanan idean, koristeet taikataikinasta. Tämä taikataikina oli erilaista (ainakin siihen verrattuna mitä itse olen ennen tehnyt), koska tästä tuli puhtaan valkoista, ei kellertävää. Ohjeet löytyivät blogista nimeltä Ukkonooa


Koristeet ovat siis puhtaan valkoisia vaikka kuvissa vähän kellertävät. Ja niistä tuli aivan täydellisiä, tykkään ihan hirveästi. Ja tämä on juuri sellaista puuhaa mitä on lapsen kanssa helppo tehdä yhdessä. Ja ovathan nämä tosi arvokkaitakin tulevia vuosia ajatellen, joskus on sitten kiva fiilistellä että pojan kanssa tehtiin kun toinen oli vielä niin pieni (taikka iso, onhan 4v. jo aika iso poika, ainakin omasta mielestä).


Tänään kun pääsin töistä niin lähdettiin yhdessä hakemaan joulukuusta. Aivan täydellisen kaunis kuusi löydettiinkin ja kolmeen pekkaan se kotiin kannettiin. Nyt se on koristeltuna tuossa olohuoneessa. Meillä on omassa kodissa ollut tapana tuoda joulukuusi jo tässä vaiheessa koska viimeiset päivät töissä ovat vielä niin työntäyteisiä ja tosiaan kotonakin sitä puuhaa on ihan loppumetreille saakka paljon niin kuusi on ainakin valmiina. Siitä minun ei tarvitse stressata enää... 


Nyt vielä hetkeksi puuhailemaan näitä joulujuttuja mutta sitten aion istua alas ja vain ihailla tuota kuusta ja sen ihanaa tuoksua.


1 kommentti: