lauantai 14. syyskuuta 2013

Voiton puolella

Tosiaan, voiton puolella jo ollaan. Olohuone ja pojan huone on valmis ja työhuoneesta puuttuu vielä listat ja sitten saadaan tännekin huonekalut paikalleen. Ja minä saan viimein oman kunnon näyttöni jotta saan kuviakin lisäiltyä... Joten vielä yksi kuvaton postaus (jotka ovat tylsiä, tiedän...)

Tosiaan listat puuttuvat vielä yhdestä huoneesta ja vähän on vielä maalaamista (ovenkarmit ym.) ja sitten se olisi siinä. Mutta kyllä meillä on sitten hienoa, ai että mä tykkään. Kyllä ne lattiat vaan paljon vaikuttaa tunnelmaan. Nyt täällä on sellaista kun vanhassa talossa kuuluukin olla ja tosiaan alkuperäiset vanhat lautalattiat. Olohuone myös tapetoitiin ja onneksi se tehtiin sillä ilme muuttui paljon jo sillä. Meillä oli täällä meidän apunamme aivan ihana "remonttireiska" joka siis tapetoi ja yksi päivä hän sanoi että kai tuo pojankin huone sitten tapetoidaan. Mulla ei ollut käynyt edes mielessä että senkin voi tapetoida mutta olin tapettikaupassa kymmenen minuutin sisällä siitä kun remonttireiska tätä ehdotti :) Pojan huoneessa on siis nyt uudet tapetit myös ja niistä mä tykkään todella paljon. Pojan huone muuttui siis aivan täysin.

Ollaan todella tyytyväisiä että tähän hommaan lähdettiin vaikka tavallaan rankkaa oli pienen ihmisen kanssa remontin keskellä asua. Mutta nyt on ihana, meidän näköinen koti...

Nälkä kasvaa syödessä ja keittiö onkin sitten seuraavaksi työn alla... Mutta ei vielä, ehkä sitten parin vuoden päästä. Mutta suunnittelemaan voi jo alkaa, eiks joo?

Toivottavasti saan huomisen aikana jo tietokoneeni ja näyttöni kuntoon jotta saan laittaa teille kuvia tulemaan... Olisi Venetsialaisista kuvia ja meidän retkestä kun tyrnejä kerättiin ja tietenkin tästä meidän rempasta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti