sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kesämuistoja

Kuvien kätköistä löytyi vielä tällaiset kuvat jotka on otettu helteisenä kesäpäivänä toisesta mummilasta. Nyt kun näitä kuvia katsoo tuntuu uskomattomalta että oliko joskus tuollaista... aurinko paistaa kuumasti ja kesä on parhaimmillaan. Ja voiko olla totta että joudumme odottamaan monen monta pitkää kuukautta ennen seuraavaa kesää ja helteitä?



Tykkään niin näistä kuvista kun niistä näkee tuon pienen pojan riemun ja muistan vielä tuon päivän kun iskän kanssa pelasivat jalkapalloa nurmikolla. Voi sitä kiljumista ja naurua kun niillä kahdella oli kivaa :)



Eiköhän tästä pitkästä talvesta selvitä kuitenkin ja varsinkin kun välillä on kaikkea pientä kivaa piristämässä tätä arkea. Ensi viikonloppuna on jo ensimmäinen poikkeus arkeen kun lähdetään risteilylle ihan ilman lapsia ihan parhaassa seurassa. Me ollaan miehen kanssa tämän vuoden aikana kerran oltu viihteellä ilman poitsua joten ehkä on aikakin jo mennä uudestaan. Tosin ihan äärimmäisen huono omatunto mulla kun pikkumies ei tule mukaan, hän nimittäin rakastaa risteilyjä ja leikkihuoneita yli kaiken. Mutta hyvää se itsellekin tekee olla välillä ihan aikuisten seurassa... Ja poikakin pääsee ihan parhaaseen hoitoon eikä varmasti tule äitiä ja iskää ikävä, musta vähän tuntuu niin :)


Ihanaa viikonalkua teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti