tiistai 3. syyskuuta 2013

Remontin keskeltä

Täällä ollaan vielä remontin keskellä mutta pahin on jo ohi - onneksi. Tänään on viimeinen huone maalattu ja nyt vaan odotetaan että lattiat kuivuvat. Ja että maalin haju hälvenee... Tuo maalin haju on nimittäin ollut aika järkyttävää. Niin järkyttävää että emme voineet enää yöpyä kotona. Yhden yön kokeilimme ja mies sanoi että hänellä ei ole nenäkarvoja enää :) Haju oli niin voimakas että sattui nenästä ja päästä. Apuun tuli mummi ja pappa <3 Me yövyimme siis mummilassa minun vanhassa huoneessani. Ja meillä oli niin ihanaa, olimme siis aivan täysihoidossa. Kiitos mummi ja pappa!!

Nyt tosiaan odotetaan että lattiat kuivuvat niin että huonekalut uskaltaa laittaa paikoilleen ja listat on maalattu ja odottavat asennusta. Huomenna laitetaan olohuoneeseen uudet tapetit ( alunperin tämä ei ollut suunnitelmissa mutta kun siellä ei nyt ole huonekalujakaan niin nyt olisi oiva tilaisuus se tehdä). Lattiat näyttävät nyt jo todella hienoilta ja harmittaa vaan miksi tätä ei tehty aiemmin. Rankka pari viikkoa tässä nyt on ollut mutta lopputulos todella on sen arvoinen.

Osan huusollista olen jo päässyt siivoamaan pölystä ja naureskelin jo itsekseni että tää on vähän kuin joulusiivous vähän etukäteen. Ei sitten tarvi silloin niin perusteellista siivousta tehdä. Nyt on nimittäin verhot pesty kaikista ikkunoista ja ikkunat pitää vielä pestä. Tapetit on pyyhittävä muista huoneista ja eilen pesin keittiön kaapit ja joka ikisen kipon ja kupin jota keittiössä oli olen pessyt.

Ehkä kohta pääsen jo laittamaan kuvia kunhan saan koneeni asennettua paikoilleen.

Nyt sieltä alkaa BB, pakko mennä katsomaan :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti