sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Venetsialaiset

 
Nyt olisi vihdoin kuvia Venetsialaisista... Tuntuu että näistä kuvista on oikeasti ikuisuus vaikka eihän siitä ole kuin kaksi viikkoa (vai kolme?). Tässä välissä on tapahtunut kotona niin paljon että menee jo aikakin sekaisin...


Sää oli Venetsialaisina taas ihan uskomaton. Lämmin, aurinko paistoi ja meri oli tyyni. Seuraavana päivänä olikin jo ihan erilaista ja satoi. Joten kävi kyllä tuuri ilman suhteen.



Meillä on perinteeksi muodostunut että Venetsialaisina on rosvopaistia. Yleensä se on muhinut maakuopassa tuntikausia mutta tänä viikonloppuna moni meistä oli lauantaina töissä aamupäivän joten rosvopaisti tehtiin ihan uunissa. Toki se sielläkin on monta tuntia mutta näin päästiin vähän helpommalla. Rosvopaistin kanssa vihanneksia ja itse tehtyjä lohkoperunoita. Niin hyvää ja niin täydellistä.



Mökille hankittiin samanlaiset valot kuin meillä kotonakin on. Tunnelma oli aivan mahtava ja näyttivät erittäin kauniilta.



Meillä ei kovin paljon helpompaa voisi olla vaikka mukana on kaksi pikkuista. Viihtyvät erittäin hyvin toistensa seurassa ja kulkevat käsi kädessä joka paikkaan. Molemmat ovat erittäin rauhallisia ja helppoja lapsia. Toivon sydämestäni että heidän "yhteys" kantaa koko elämän ja pysyvät tärkeinä toisillensa aina...



Illalla laitettiin jätkänkynttilöitä rannalle palamaan ja saunaan tuikkuja. Paljuiltiin ensin naisporukalla ja miehet sen jälkeen. Mökkinaapurit ampuivat raketteja joista mekin pääsimme nauttimaan.




Seuraavana aamuna tehtiin se perinteinen kävelyretki kalasatamaan. Kuvia tuli noista pikkuisista otettua taas muutama...

Ei voi muuta todeta kuin että oli ihan täydellinen viikonloppu. Puitteet olivat ihan täydelliset, ruoka suussasulavaa mutta mikä tärkeintä, seura oli ihan parasta. Kiitos kaikille mukana olleille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti