lauantai 11. lokakuuta 2014

Vielä kerran

Juuri kun luulin että mökkiviikonloput on nyt vietetty niin mitä vielä, mentiin kuitenkin, vielä kerran.
Miehet olivat nimittäin töissä viime viikonloppuna ja me pakattiin siskon kanssa kimpsut, kampsut ja lapsoset ja mentiin mökillä mummin ja pappan kanssa.




Aivan mahtava viikonloppu ja ulkoiltua tulikin ihan urakalla. Vähän pidempääkin lenkkiä on nyt hyvä tehdä kun poika pyöräilee jo niin hyvin. Mökillä oli muutenkin hyvä harjoitella ilman apupyöriä ajoa ja todella hienosti se menee. Ainoastaan alamäessä se jarrujen käyttö välillä unohtuu. Muutaman kerran meinasi äidiltä sydän pysähtyä kun poika oli pusikossa. Onneksi oli pehmeä mätkähdys. Kummityttö oli myös mainio näky potkupyörällään :)




Tänä viikonloppuna ollaankin kotona ja mä etsin kuumeisesti ideoita joulukorttikuvaa varten. Joulukortit yritän saada mahdollisimman pian valmiiksi ja sukulaisille ja ystäville meneviä "joulukukkasia" täytyisi alkaa pian askartelemaan.




Onko muilla jo joulujuttuja mielessä/teon alla? Meillä on töissä perinteisesti niin kiirus joulun alla että helpottaa kummasti mitä enemmän saan jo nyt tehtyä.

Ensi viikon lopulla olisi kuitenkin vielä vähän kesälomaakin tiedossa ja ehkä vähän kylpylärentoutumista joten sitä odotellessa... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti