sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Halloween

Emme ole aiempina vuosina viettäneet Halloweenia mutta nyt jostain syystä poika on keväästä asti puhunut siitä miten haluaa pukeutua kyseisenä juhlana. Se oli sitten selvää että tänä vuonna sellaiset juhlat järjestetään...


Suurin osa juhlii Halloweenia varmaan ensi viikonloppuna mutta koska meillä iskä on silloin töissä niin juhlimme jo nyt. Ihan ilman kommelluksitta ei kuitenkaan selvitty sillä perjantai-iltana kun siivosin, laittelin koristeita ja kaiversin kurpitsoja, huomasin että poitsu oli aika vaisu. Kuumemittaria esiin ja lukema 38,5. Siinä me itkettiin molemmat, pettymyksestä kun näitä juhlia oli niin odotettu. Poika on erittäin harvoin kipeä niin miten sitten juuri nyt...

Yö oli oikein liskojen yö, poika ei saanut nukuttua kun oli liian kylmä ja liian kuuma ja sattui joka paikkaan. Ja taas poitsu itki miten juhlien kanssa käy... Itse lähdin lauantaina töihin 2h yöunien jälkeen ja pelkäsin pahinta. Loppujen lopuksi poitsun kunto oli iltaan mennessä huomattavasti parempi ja vieraat tiesivät mikä tilanne meillä oli. Saimme siis Halloween- juhlat vietettyä herkutellen sormia ja silmämunia :)




Kaikki tarjottava oli tälläistä nopeasti tehtävää sillä nyt en ehtinyt leipoa mitään. Koristeilla saatiin sitten Halloween tunnelmaa luotua. 




Ihana siskoni toi mukanaan nämä sormet. Aivan täydellistä tarjottavaa tälläisissä juhlissa :)
Lisäksi pöydästä löytyi popcorneja madoilla ja hämähäkeillä, silmämunaboolia ja haamuleivoksia (jotka näköjään unohdin kuvata).





Juhlijoiden joukosta löytyi pirua ja noitaa ja demonia ja luurankoa. Hauskaa oli, kiitos siis vieraille!



2 kommenttia:

  1. Kiva kun poika pääsi juhlimaan kauan odotettuja juhlia! Hauskan näköiset koristelut ja tarjottavat olitte väsänneet :)

    VastaaPoista