sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Poissa kotoa

Miehelle osui yövuorot juuri viikonloppuun ja hetken jo mietin että kenes luo me poitsun kanssa viikonlopuksi majoitutaan... Ei nuo yövuorot muuten haittaa mitenkään mutta miten musta jotenkin viikonloppuna ne on kurjia. Mummi ja pappa puhuivat että jos vielä kerran mentäisiin mökille yöksi joten meitä ei tarvinnut sen enempää suostutella :)




Ensimmäiseksi jokainen laittoi villasukat jalkaan ja sitten takkaan tuli. Mikäs siellä oli ollessa, syötiin hyvin ja kaffeteltiin. Pimeys tuo kyllä oman tunnelmansa sillä ulkovessaan mentiin aina taskulampun kanssa ja silti jännitti (äitiä ainakin). Mummin kanssa katseltiin vielä telkkaria myöhään vaikka kumpikin taisi torkkua viltin alla.




Sunnuntaina perinteinen kävelyretki kalasatamaan ihanan raikkaassa ilmassa jokaikisessä vesilätäkössä pomppien (siis poitsu, ei äiti). 

Illemmalla kotiin tullessamme kävimme vielä katsomassa paikallisen marketin ilotulitusta joulunavauksen kunniaksi. Joulufiilis oli kyllä vähän kadoksissa vesisateen vuoksi.
Yritin paikata sitä kyllä ostamalla jo toisen joululehden tänä viikonloppuna. Jospa se inspiraatio sieltä vielä iskisi joulun suhteen...



Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti