sunnuntai 10. elokuuta 2014

Lomatunnelmia

Tämä kesä on ollut kyllä mitä mahtavin. Alkukesän kylmyyskin on täysin unohtunut näiden helteiden keskellä. Ja vaikka helteet on välillä olon tehnyt aika tukalaksi, niin onhan tää aika mahtavaa ollut.

Me ollaan tänä kesänä uitu ihan ennätysmäärä, ollaan käyty monella eri rannalla ja mökillä tietenkin pulikoitu oikein urakalla. Kaikista parasta kyllä on se että poika oppi uimaan. Ui siis jo pitkiä matkoja. Ja nyt ihan viime päivinä oppi vielä sukeltamaan. Alkukesästä poika oli vielä vähän arka vedessä joten tämä kehitys on ollut ihan huimaa. Äitinä tietenkin meinaan haljeta ylpeydestä :) Ja samalla olen niin iloinen että pojalla on rohkea suhtautuminen veteen, minä nimittäin olen pienenä ollut aika arkajalka vedessä...




Lomalla on myös kalasteltu ja syöty erittäin hyvin. Ja oltu yhdessä. Se ehkä on se tärkein asia. Mennään ja tullaan ja tehdään asioita yhdessä. Kyllä lomalla on kivaa :)




Lomaa on onneksi vielä jäljellä ja kaikkea kivaa vielä edessä. Piknik läheisten kanssa ja kesäjuhlat pihallamme kunhan saan tuota meidän pihaa vähän kuntoon. Täytyy kyllä sanoa että kovasti odotan jo syksyäkin. Pimenevät illat ja kynttilät, syysmyrskyt ja torkkupeitot. Mä tykkään.


Ihanaa kesän jatkoa kaikille, nautitaan vielä kun voidaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti