perjantai 28. maaliskuuta 2014

Arjen askareet

Aika kuluu taas sellaista vauhtia että perässä on vaikeaa pysyä ja postaustahti on sen mukaista. Jospa tämä kesää kohden alkaisi vilkastumaan...

Arki-illat menevät niin nopeasti ja saman kaavan mukaan eli kaupassakäyntiä, ruuan valmistusta, kotitöitä, leikkimistä, iltapesuja, pyykinpesua, silittämistä jne. Eli sitä samaa mitä varmaan jokaisessa lapsiperheessä. Kun sitten tulee aika että pääsen istahtamaan niin nukahdan nojatuoliini vartissa. Mulla on varmaan joku kevätväsymys kun huomaan että tarvitsen unta normaalia enemmän.


Pientä kutkutusta tähän arkeen kuitenkin tuo pikkuhiljaa lähestyvä matka. Mulla on perinteisesti matkalla aina muutama pokkari mukana ja se onkin ainut aika kun kirjoja ehdin lukea. Niinpä kävin kirjakaupassa hakemassa jo matkalukemista ja mukaan lähti Tess Gerritsenin Eloonjäänyt ja Camilla Läckbergin Enkelintekijä. Matkalla pidän myös päiväkirjaa päivän tapahtumista joten sitä varten hankin vielä oman vihkosen. 


Pihalle taasen poitsun kanssa yksi ilta laitoimme narsisseja ruukkuihin ja kuinka paljon se piristääkin muuten vielä niin ankeaa pihaa. Tekisi mieleni jo laittaa vaikka mitä muutakin mutta narsissit saavat toistaiseksi riittää.


Olen yrittänyt olla vähän kevyemmällä linjalla (matkaakin ajatellen) niin mitä mun silmäni sitten kaupassa näkikään. Rocky Road -jäätelöä! No pakkohan sitä oli kokeiltava ja hyvää oli. Tänään jos taas pikkuisen maistais viikonlopun kunniaks kun kotityöt tehty ja poika unten mailla...

Ihanaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti