sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Täydellistä

Huomaa että viikonloppu on tehnyt tehtävänsä, ainakin minun kohdalla, sillä nyt on niin rentoutunut olo. Mehän vietämme kesäviikonloput pitkälti mökillä ja vaikka siellä ihanaa on ollutkin niin jokin jää uupumaan kun kelit ovat mitä ovat... Tänä viikonloppuna nautittiin mahtavasta ja LÄMPIMÄSTÄ viikonlopusta ja ai että kun sai nauttia... Kaikki aika vietetään luonnollisesti ulkona, sisällä ei käydä kuin kääntymässä. Istutaan rannalla ja katsotaan merellä kulkevia paatteja ja kuikka laulaa taustalla. Täydellistä.


Pojan kummisetä on kova kalamies ja poika saikin kummeiltaan oman virvelin. Lauantai-iltana poika seisoi kolme tuntia rannalla ja virvelöi - taukoamatta. Uistimesta otettiin koukku pois joten pojan oli turvallista harjoitella. Ensi viikonloppuna kun lähdetään kummisedän mökille jossa on erittäin hyvät kalavedet. Ensimmäisiä kalastukokemuksia siis odotellen :)


Meidän kummityttömme on jo kokenut kalastajatyttö ja yhdessä he virvelöivät rannalla. Kovasti odottivat kalaa mutta pelkkää levää sieltä vaan tuli...




Pienokaiset ovat erottamattomia kun yhdessä ovat. Illan herkkuhetkikin nautittiin yhdessä keinulla.




Sunnuntaina käytiin kalasatamassa virvelöimässä ja poika olikin ihan varma että sieltä jos jostain kalaa kyllä tulee. Äiti ei hennonnut sanoa että uistimesta puuttuu olennainen osa joten kalaa sieltä ei ainakaan tule... Ei se onneksi estänyt innostusta vaan siellä me sitten kaikki virvelöitiin, kukin omalla tyylillään. Hauskaa oli.

Matkan varrella löydettiin metsämansikoita. Sekin ihana kesänmerkki. Niitä syötiin ja kerättiin vaikka kuinka. Ja kuinka hyviä ne onkaan.



Mökillä vielä vesileikkejä. Pappa kasteli pikkuisia (ja meitä isompiakin) ja voi sitä kirkumista ja nauramista. Tämä oli täydellinen viikonloppu. Näitä toivotaan lisää vielä paljon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti