sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Kylmääkin kylmempi juhannus

Tätä juhannusta emme varmaan helposti unohda, kylmyys nimittäin oli ihan uskomatonta. Lämpötila maximissaan +10 astetta ja järkyttävä tuuli. Itseäni usein ei kylmyys haittaa, se kun on helposti hoidettu oikealla pukeutumisella mutta nyt meinasi hymy hyytyä itseltänikin.


Ikäänkuin matalat lämpöasteet ei olisi riittänyt vaan tuullakkin piti ihan hirveästi. Meri myrskysi ja pauhasi niin ettei omia ajatuksiaan meinannut kuulla.




Mutta sitten taas eihän nuo asiat loppupeleissä mitään haitanneet, aikaa vietettiin sitten vaan enemmän sisätiloissa. Ja perinteitä unohtamatta miehet kävivät hakemassa juhannuskoivut joilla sitten koristeltiin mökin edusta ja sauna.


Kolea sää ei (onneksi) estänyt meitä syömästä hyvin ja herkuttelemasta. Kuvan pavlova oli Instagraminkin mukaan erittäin suosittu leivonnainen tänä juhannuksena ja sellaisen myös itse tein. Tämä kakku nyt ei ollut kauneudella pilattu mutta hyvää se oli.




Sunnuntaiaamu valkeni sateisena mutta hiljaisena. Tuuli oli tyyntynyt melkein täysin ja meri ei kohissut, hiljaisuus tuntui ihan uskomattomalta.

 




Juhannus sisälsi yhdessäoloa, syömistä, herkuttelua, saunomista ja pitkiä kävelylenkkejä... Ei ollenkaan huono juhannus siis :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti