sunnuntai 1. kesäkuuta 2014

Kylmää ja koleaa

Tänä viikonloppuna oli vähän kiikunkaakun lähteäkkö mökille vai ei... Ilma ei ollut paras mahdollinen, satoi ja oli kylmä. Päätettiin jäädä kotiin. Siitäkös poitsulle tuli kova itku, hän haluaa mökille. Kävi niin sääliksi toista kun se mökki on niin tärkeä paikka joten pakattiin tavarat ja suunnistettiin nokka kohti mökkiä.


Mökillä todellakin oli kylmä, huomattavasti kylmenpää kuin kaupungissa. Sytyttelin kynttilöitä ja kaminaan laitettiin tuli. Villasukatkin piti jostain kaivaa jalkaan. Toki oma tunnelmansa siinäkin on kun saa oikein pukeutua lämpimästi ja nauttia takkatulesta...


Ruuan jälkeen siskoni teki jälkkärin. Valion sivuilta otettu ohje jossa pohjalla on kinuskikastiketta, päälle keksimurusia, banaania, rahkaa ja Daim-rakeita. Erittäin helppo ja ERITTÄIN hyvää. Tälläiset tarjottavat ovat mökillä mielestäni erittäin käteviä kun ovat niin helppotekoisia.


Aina silloin tällöin mökillä on mukana siskoni "pieni" karvanassu. Kiltti ja hellyyttävä, vaikka kokoa löytyy.


Sunnuntaina aurinko paistoi mutta kylmä oli edelleen. Hellekelejä siis odotellessa... Sunnuntaisin teemme perinteisen kävelyretken mökin ympäristössä ja näistä maisemista ei koskaan voi saada tarpeekseen. 


Meillä ei mökillä ole tasaista maastoa kovinkaan paljon joten läheiseen kalasatamaan on kiva tulla pelaamaan vaikka pallopelejä. Pappan kanssa riemu oli ylimmillään tennistä pelattaessa :)






Sunnuntai-ilta kuluukin herkkuja leipoessa, nimittäin huomenna juhlitaan mummin synttäreitä :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti