tiistai 22. huhtikuuta 2014

Myöhäistä Pääsiäistä

Tänä vuonna pääsiäinen ei sujunutkaan kauhean mukavissa tunnelmissa. Oli toki hienoa että oli vapaita ja herkuteltuakin tuli oikein kunnolla. Mutta meidän pieni kulta rakas loukkasi itsensä pahasti...


Poika kompastui kotona ja löi kasvonsa rappusiin. Eikös siinä pitänyt olla sitten joku terävä kohta joka repäisi ammottavan haavan poskeen. Jollain ihmeen konstilla selvisimme verta vuotavan pojan kanssa päivystykseen ja saimme sieltä heti tietenkin apua. Haava liimattiin ja sidottiin haavateipeillä. 


Itkin itse koko illan kun se tuntui niin järkyttävän pahalta että ei pysty pientä ihmistä suojelemaan kaikilta kolhuilta ja haavereilta. Kunpa tämä olisi jäänyt tapahtumatta... Haava oli niin paha että siitä tulee jäämään jälkikin. 


Ihmeellisintä on että poitsu ei ole valittanut kipua ollenkaan. Jos itse olisi lyönyt päänsä noin ja tuollainen haava poskessa, kipu olisi valtava. Mutta ei mitään, poika leikkii leikkejään ja erittäin hyvin varoo kasvojaan ettei teipeille tapahdu mitään. Ja taas kiitos miehen vuorovapaiden, hoitoon ei tarvitse vielä muutamaan päivään mennä vaan voidaan rauhassa parannella haavaa kotona.


Ehdittiin me pääsiäisenä toki muutakin tehdä eli pihaa laitettiin kesäkuntoon, pihakalusteet haettiin varastosta, mummin ja pappan luona käytiin syömässä erittäin hyvää lammasta ja muutenkin "hieman" herkuteltiin.


Toivottavasti siellä ruudun toisella puolen kaikilla oli ihana pääsiäinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti