sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulu

Stressasin tätä joulua jo kesällä koska tiesin että välttämättä voimat eivät tänä jouluna riitä siihen normaaliin touhuamiseen ja hössöttämiseen. Kuitenkin jo marraskuun puolella olin sinut itseni kanssa ja päätin että teen tasan juuri sen minkä jaksan, en yhtään enempää. Se joulu tulee sieltä kuitenkin.


Ja niinhän se tuli, aivan ihana joulu tulikin. Moni asia on menettänyt merkityksensä tässä matkan varrella ja tietyt asiat ovat vaan korostuneet. Kuten se että saamme kaikki olla jouluna yhdessä. Se on se ehdottomasti tärkein asia.


Olen joulun alla monta kertaa kysynyt pojalta että mikä hänen mielestä joulussa on parasta ja luonnollisesti 6 vuotiaan vastaus on että lahjat mutta samalla hän myös toteaa että tärkeää on se että ollaan yhdessä. Olen onnellinen että poika ymmärtää myös tämän asian merkityksen.


Tällä hetkellä katse on jo kovasti ensi vuodessa. Tämä vuosi oli erittäin rankka ja vaan toivoa voi että ensi vuosi olisi helpompi. Varovasti olemme tehneet jo vähän matkasuunnitelmia ja jos viimein se keittiöremonttikin saataisiin alkuun. 



Ihanaa Joulun jatkoa kaikille, nähdään ensi vuonna :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti