sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Vihdoin terveenä?

Meitä piinannut flunssa/influenssa ja yskä on tietenkin jo helpottanut mutta yskimme silti vielä kovasti koko porukka. Tänään miehen suunnatessa töihin, lähdimme poitsun kanssa ulkoilemaan. Ekaan kertaan viikkoon.


Käppäilimme pari tuntia kaupungilla mummin ja pappan kanssa, kävimme taidenäyttelyssä, syötimme sorsia ja kävimme kahvilassa herkuttelemassa. Teki hyvää olla ulkona paitsi että taisi olla liikaa vielä itselleni, yskälle ei meinannut tulla loppua. Kotiin kun päästiin tuntui että henki ei enää kulje, yskin vain. Onneksi se siitä sitten rauhoittui kun kotona olin vaan ihan rauhallisesti. 


Poitsulla onneksi yskäkin on jo lähes hävinnyt ja nyt kun kuumeettomia päiviä on jo pari takana niin virtaa riittää :)


Nyt me otetaan loppuilta ihan rauhallisesti poitsun kanssa ja odotellaan että iskä tulee kotiin. Voisin vaikka etsiä jotain kivaa reseptiä ystävänpäivää varten. Meillä on silloin miehen kanssa vuosipäivä, ollaan oltu 21v. yhdessä (jos oikein laskin). Eli jotain kivaa ja herkullista tarjottavaa voisi tehdä :)

3 kommenttia:

  1. Voi että, onneksi ootte jo parantunut!! Kuulinkin, että ootte kipeeksi tullu :/ Toivotaan, että kaikilta loppuu yskäkin pian ja pääsette normaaliin arkeen <3

    VastaaPoista
  2. Niin ja AIVAN IHANAA vuosipäivää teille <3 <3 "Hetken" onkin jo teidän yhteinen matka kestänyt <3 Tosi ihanaa!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda :) Yhdessä on tosiaan oltu pieni ikuisuus. Valitettavasti se tarkoittaa myös että kyllä me ollaan jo vanhoja, jestas sentään :/

      Poista