sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Syksyn värejä

Vietimme viikonlopun mökillä mummin ja pappan kanssa ja haikealta tuntui koska ihan viimeisiä mökkiviikonloppuja nyt vietellään. Lämmitettiin sauna, syötiin hyvin ja herkuteltiin kauraomenapaistoksella.



Sunnuntaina teimme taas perinteisen kävelyretken ja kuvia tuli otettua taas paljon. Uskomattoman kauniit syksyn värit joka puolella.



Olen kyllä niin syksyihminen kuin vain voi olla. Tällaiset kirpeät syyspäivät ovat aivan mahtavia. Tosin nyt viikonloppuna oli todella lämmin, rannallakin istuin ilman takkia pitkän ajan (joka sitten kostautuu varmaan syysflunssalla...). Illemmalla paljon kynttilöitä ja villasukkia, aivan ihanaa...




Nyt on mökki laitettu valmiiksi talven tuloa varten. Tulemme siellä varmaan viikonloppuja viettämään ennen kevään tuloa mutta nyt alkaa tuo joulu lähestymään uhkaavasti ja se tietää pitkiä päiviä töissä ja kotonakin on omat askartelut...

Joululahjoja olen jo muutamia hankkinut ja aika monta lahjaa jo tiedän mitä tulen hankkimaan. Viime viikolla aloitin ensimmäiset käsintehdyt lahjat (toivottavasti kummityttö pitää niistä :). Ja seuraavaksi kun minulla on vapaapäivä teemme pikkumiehen kanssa joulukortit valmiiksi.

Onko muiden jouluvalmistelut jo alkaneet  vai onko se kaukainen ajatus vielä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti