sunnuntai 15. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko

Ihan uskomatonta mitä aurinko ja valo ihmismielelle tekee. Sitä jaksaa niiiiin paljon paremmin ja mieli on iloinen. Tänäänkin on ollut niin lämmin ja kaunis päivä ettei ikinä uskoisi että eletään maaliskuun puoliväliä.



Kotonakin on ollut ihana laittaa vähän kevättä esille pihasta puhumattakaan. Niin olisi tehnyt jo mieli laittaa terassikalusteet paikoilleen ja viritellä grilli kuntoon. Pikkuinen pelko vielä takatalven tulosta on etten ihan vielä kalusteita ulos tuonut. Mutta pihaa haravoitiin ja pesin jopa ikkunat ulkoa. Eipä ole sitäkään ennen tullut maaliskuussa tehtyä...



Mutta tiedättekö mikä on ollut tämän viikonlopun kohokohta? No uusi pyörä tietenkin. Poitsu on venahtanut pituutta sen verran että viime kesän pyörä on auttamattomasti liian pieni. Viikolla käytiin kaupoilla vähän etsimässä sopivaa pyörää ja lauantaina sitä sitten lähdettiin ostamaan. Olin itse vielä lauantaina töissä ja kerroin aamulla pojalle että isoviisari on tässä ja pikkuviisari tässä niin äiti tulee töistä kotiin ja lähdetään pyöräkaupoille. Kulta pieni oli istunut keittiön kellon alla melkein koko aamupäivän ja odottanut että tulen kotiin :)



Sanomattakin selvää että eilen ja tänään on sitten pyöräilty. Ensin käytiin isommalla kentällä harjoittelemassa miten se pyöräily ilman apupyöriä sujuu ja kyllähän se hyvin nopeasti alkoi sujumaan. Muutaman kerran tosin poika oli ihan mukkelismakkelis solmussa pyörän kanssa.



Mutta siitä se sitten taas lähti ja hyvin se polkeminen sujui. Otettiin miehen kanssa omista pyöristämme lastenistuin pois ja mä taas herkistelin kun yksi aikakausi on taas ohi. Iso poika polkee jo omaa pyörää eikä istu äidin takana...



Ihana viikonloppu takana ja vielä olisi vähän kutkuttavaa jännitystä edessä... Ollaan syksyksi katsottu pientä etelänmatkaa ja tänään luultavasti varataan se. Ihanaa kun on taas jotain mitä oikein odottaa :)

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille!